Ini merupakan tempat sewa kereta dengan pemandu, Bali Driver Servis sengaja menyusun dan menawarkanya ke pada anda khusus yang dari malaysia, tunggu apa lagi mari bergabung bersama Bali Driver

Selamat datang ke Indonesia …. selamat datang ke Pulau Dewata… mari My balidriverinfo.com menjadi pemandu anda untuk meneroka Pulau Bali.

Bali Driver menyediakan piagam kereta harian, perkhidmatan pemindahan dari lapangan terbang, dan sewa pakej untuk kemudahan anda sementara anda bercuti atau dalam perjalanan perniagaan anda di Bali, Menjimatkan Kereta Mewah dan Van Kecil, Sederhana Van dan Bas. Umur armada purata kenderaan kami adalah kira-kira 3 tahun, yang membuat kita armada termuda dalam perniagaan sewa kereta. Sebab untuk menempah perkhidmatan pengangkutan anda semasa anda berada di Bali:

balidriverinfo.com menyediakan eksklusif dan mengekalkan kenderaan untuk kumpulan anda sahaja, kami tidak bergabung dengan kumpulan-kumpulan lain, funbalitrip melayani anda kenderaan persendirian dengan kerusi selesa, udara penuh, pemandu selamat dingin dan panduan profesional yang mesra (Jika diperlukan) akan membawa anda sekitar Bali. Anda hanya bersantai menikmati perjalanan atau pelancongan dan menunjukkan di mana anda mahu pergi sekitar, pemandu dan panduan kami dengan senang hati akan mengiringi ke destinasi yang anda inginkan ini salah satu komitmen dari Bali Driver Info.

 

avanzaToyota Avanza

kerusi 5 withs sebagai Bas Mini Termasuk adalah sempurna untuk keluarga atau kumpulan kecil semasa bercuti atau Perjalanan di Bali.Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah kereta yang sempurna untuk Keluarga kecil semasa bercuti atau Tour di Bali. Toyota Avanza hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Mini Van reka bentuk dengan dalaman yang baik menjadikan ia cukup bergaya terutama apabila anda Lawatan untuk Holiday di Bali untuk meneroka pulau Paradise Bali. Kami sedia juga Sewa jam, satu jam hanya Rp. 50.000, tetapi minimum penggunaan selama 4 jam. Kami menggunakan Toyota Avanza dengan penghawa dingin sepenuhnya.
apvSuzuki Apv

Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah kereta yang sempurna untuk Keluarga kecil semasa bercuti atau Tour di Bali.Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah kereta yang sempurna untuk Keluarga kecil semasa bercuti atau Tour di Bali.Suzuki APV hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Mini Van reka bentuk dengan dalaman yang baik menjadikan ia cukup bergaya terutama apabila anda Lawatan untuk Holiday di Bali untuk meneroka pulau Paradise Bali. Kami sedia juga Sewa jam, satu jam hanya Rp. 50.000, tetapi minimum penggunaan selama 4 jam. Kami menggunakan Suzuki APV Arena dengan penghawa dingin sepenuhnya.
innovaToyota Innova

withs 7 kerusi sebagai Bas Mini Termasuk adalah sempurna untuk keluarga atau kumpulan kecil semasa bercuti atau Perjalanan di Bali. Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah kereta yang sempurna untuk Keluarga kecil semasa bercuti atau Tour di Bali.Toyota Innova hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Mini Van reka bentuk dengan dalaman yang baik menjadikan ia cukup bergaya terutama apabila anda Lawatan untuk Holiday di Bali untuk meneroka pulau Paradise Bali. Kami sedia juga Sewa jam, satu jam hanya Rp. 80.000, tetapi minimum penggunaan selama 4 jam. Kami menggunakan Toyota Innova Arena dengan penghawa dingin sepenuhnya.
pregioKia Pregio

withs 9 kerusi Fregio hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Mini Van reka bentuk dengan dalaman yang baik. Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah kereta yang sempurna untuk Keluarga kecil semasa bercuti atau Tour di Bali.Kia Pregio hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Mini Van reka bentuk dengan dalaman yang baik menjadikan ia cukup bergaya terutama apabila anda Lawatan untuk Holiday di Bali untuk meneroka pulau Paradise Bali. Kami sedia juga Sewa jam, satu jam hanya Rp. 90.000, tetapi minimum penggunaan selama 4 jam. Kami menggunakan Kia Pregio dengan penghawa dingin sepenuhnya.
elfIsuzu ELF

withs 12 kerusi sebagai Bas Mini Termasuk adalah sempurna untuk keluarga atau kumpulan kecil semasa bercuti atau Perjalanan di Bali. Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah kereta yang sempurna untuk Keluarga kecil semasa bercuti atau Tour di Bali.Isuzu ELF hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Mini Van reka bentuk dengan dalaman yang baik menjadikan ia cukup bergaya terutama apabila anda Lawatan untuk Holiday di Bali untuk meneroka pulau Paradise Bali. Kami sedia juga Sewa jam, satu jam hanya Rp. 120.000, tetapi minimum penggunaan selama 4 jam. Kami menggunakan Isuzu ELF dengan penghawa dingin sepenuhnya.
bus 25Bas 25 kerusi

withs 25 kerusi sebagai Bas Mini Termasuk adalah sempurna untuk keluarga atau kumpulan besar semasa bercuti atau Perjalanan di Bali. Sebagai Termasuk Mini Van adalah sebuah Bas yang sempurna untuk Keluarga besar semasa bercuti atau Tour di Bali.Bas hanya sewa dengan Pemandu ini adalah Termasuk Kereta reka bentuk dengan dalaman yang baik menjadikan ia cukup bergaya terutama apabila anda Lawatan untuk Holiday di Bali untuk meneroka pulau Paradise Bali. Kami sedia juga Sewa jam, satu jam hanya Rp.190.000, tetapi minimum penggunaan selama 4 jam. Kami menggunakan Bas dengan penghawa dingin sepenuhnya.
Jenis Bas mini atau Bas BesarSeparuh Piagam HariHari Piagam penuh
Toyota Avanza 5 kerusiIRD 300 000IRD 450 000
Suzuki APV 7 kerusiIRD 300 000IRD 450 000
Toyota Innova 5 kerusiIRD 400 000IRD 650 000
Kia Pregio 9 kerusiIRD 470 000IRD 680 000
Isuzu ELF 12 kerusiIRD 450 000IRD 750 000
Bas 25 kerusiIRD 950 000IRD 1 400 000

 

Contact Bali Driver
Cell/WhatsApp:
+ 62 878 6027 2089
PIN BB 28D3F0B0
Email : funbalitrip@gmail.com
Head leader of group :
http://www.balidriverinfo.com
Made Suarta
Contact Us
contact now

Contact Form

Use the following form to ask questions, make a request or booking. (*) Required

Your Name (*)

Your Email (*)

Country

Phone

Subject

Please leave this field empty.

Your Message

 

Bali driver also recommends:

All Bali Transports